Sinua palvelee

Hei, olen Titta, yrittäjä ja neljän lähes aikuisen lapsen äiti.

Utelias, vilkas, hauska ja yritteliäs taitelijasielu, jolla löytyy sopivasti maanläheisyyttä, käytännöllisyyttä yhdistettynä luovaan hulluuteen. Nautin osaamisesta, uuden oppimisesta ja kohtaamisista joita työni minulle suo.

 

Tullessasi luokseni palveluihin (yli 1h) on lisätty n.15min pysähtymisen hetki, jolloin voit jättää kiireen, rauhoittua sekä rentoutua Ayerderdaan perustuvan lyhyen hoitohetken parissa. Toiveestasi riippuen pysähtymisen hetkessä läpikäydään niska-hartiaseutu / pää / kasvot ja korvat sekä niihin liittyvät energiakeskukset eli chakrat.

Hoitomuoto on tuhansia vuosia vanha ja tunnetaan myös kosketusterapiana.

Yrityksen palveluista löydät lisää tietoa varsinaisesta pitemmästä n.1h mittaisesta hoitokäsittelystä, vaikutuksista sekä mahdollisista vasta aiheista.

 

Kokemusta menestyvänä kauneudenhoitoalan parturi-kampaamo yrittäjänä yli 16v ajan ’lakeuksilla’.

Oma arvokas urani joutui ’katkolle’ hengitysteihin kohdistuvien kemikaaliärsytysten vuoksi.

Permanentteja, ammoniakkipitoisia hiusvärejä, raita-aineita ja hengitykseen käyviä hiusten viimeistelytuotteita käyttäneenä ja vuosia altistuneena limaisuus, äänen katoaminen, jatkuva krooninen nuha olivat ’normaalia minää’.

Lääkäriin raahauduin järjettömän väsymyksen vuoksi. Niinä aikoina työpäivän jälkeen pakolliset puolen tunnin pikkutirsat mahdollistivat päivittäin illallispuuhiin tarvittavat voimavarat. Ymmärsin jonkun olevan pahasti pielessä.

Astmalääkkeet, kortisonipillerit sekä kroonistuvat keuhkoputken- ja poskiontelontulehdukset olivat muutaman vuoden kuluessa ’normaalia minää’ edelleen oireiden lisääntyessä entisestään.

Kipeä ajatus yritystoiminnasta luopumisesta konkretisoitui terveyteni rapistuessa 2012.

Jälkiviisaus on parasta viisautta. Miksi ihminen kohtelee itseään näin ja sairastuttaa itsensä luopumatta työstään? Tyhmä? Hullu?

Rakkaudesta alaa kohtaan on suurin syy, mutta meillä aikuisilla työssäkäyvillä perheellisillä on suuria vastuita tässä hyvinvointivaltio Suomessa. Vastuu pakottaa toimimaan sokeasti, sisulla ja luovuttamatta.

Pienyrittäjänä toimivan käsityöyrittäjän on lähes mahdotonta taata itselleen tarpeeksi kattava vakuutus, joka takaa toimeentulon terveyden pettäessä. Kemikaaliärsytykset ovat vakavasti otettava ongelma yhteiskunnassamme sekä kauneudenhoitoalalla.

 

Puhdas ravinto on tärkeä osa kauneuden ja terveydenhoitoa. Kolme neljästä lapsestani aikanaan erittäin vaikeiden iho-ja suoliperäisten ruoka-aine-allergioiden, astman ja sairasteluiden siivittämänä nosti auttamatta eteeni kysymyksiä puhtaista raaka-aineista ravinnon osalta ja pysäytti pakottaen miettimään syy-yhteyksiä lisäaineiden, kemiallisesti tehoviljellyn ravinnon sekä allergioiden välillä.

 

Tässä hetkessä mietin mitä hengitän työskennellessäni ja mitä asiakkaani hengittävät saapuessaan luokseni kauneudenhoitopalvelujen pariin. Meillä on vain yksi terveys, se on tärkein.

 

Yrityksessäni käytössä olevat tuotteet mahdollistavat turvallisen työympäristön asiakkaan näkökulmasta sinulle sekä työuran jatkumisen itselleni. Arvomaailmassa valinnoilla joita teemme, tuotteilla joita käytämme, on meille erittäin suuri merkitys. Luomukahvi, -tee sekä -mehut ovat luonnollinen osa omaa yritykseni palvelukonseptia, joten voit nauttia kiireettä turvallista, puhdasta ja kauneudenhoitoasi tukevaa ravintoa palvelujen lomassa.

 

Matkani SKY-Diakoniaopistossa kosmetologitutkintoon on tuonut palvelutarjontaan lisää osaamista hiuspalvelujen lisäksi, joten voit varata ihonhoitopalveluja ’harjoitteluhoitojen’ alta sekä hyödyntää palvelutarjonnan hieman edullisimmilla hinnoilla.

 

Prakticumissa erikoistumiseni ekokampaajaksi on rikastuttanut ja vierittänyt eteeni uuden punaisen langan, entistä selvemmän suunnan, jota seurata kestävään kauneudenhoitoon. Erityispalveluina voit varata itsellesi aikaa ekologisiin hiushoitoihin luonnollisia raaka-aineita käyttäen, sekä rentouttavaan kokonaisvaltaiseen intialaiseen päähierontaan, jota myös kosketusterapiaksi kutsutaan. Kuluvan vuoden aikana palvelutarjontaan nousevat myös kasvivärjäykset ja savivaalennukset energialeikkauksineen, joten ihanaa matkaa kanssani ja lämpimästi tervetuloa tutustumaan jo olemassa oleviin yritykseni palveluihin.

 

”festina lente”- kiiruhda hitaasti.