Palvelut

Hiustenleikkaukset

Mikäli sinua askarruttaa oma tyylisi, mietit uutta mahdollista tyylin muutosta, ‘muodonmuutosta’ tai kaipaat virkistävän tuulahduksen uutta näkemystä ulkoiseen olemukseesi olet lämpimästi tervetullut yksilöllisen palvelun yritykseen.

Hiustenvärjäykset

Yritykseni tarjoaa hiustenvärjäyspalvelut klassisista hiustenvärjäyksistä vaativiin monisävyvärjäyksiin, raidoitus ja vaalennuskäsittelyt baby highlights-balayage-vapaan käden tekniikoista herkullisiin unicorn pastellivärjäyksiin.

 

‘Terveys ennen kauneutta’ lausetta käytetään paljon ja sen merkitys on erittäin tärkeä päivittäisissä valinnoissamme. Käytän työssäni KEVIN.MURPHY COLOR.ME ammoniakitonta värisarjaa sekä ammoniakittomia vaalennusaineita. Kauniit ja monisävyiset värjäystulokset ovat värin tavaramerkki.

 

Väri sisältää runsaasti luonnosta johdettuja raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja elvyttävät hiuksesi, järkevästi suunniteltu COLOR.ME mahdollistaa sen, että samaa väriä voidaan käyttää kevytvärinä, puolikesto- ja kestovärinä. COLOR.ME -hiusvärillä on erinomainen harmaiden peitto ja vaalennukset voidaan tehdä aina neljään värisävyyn saakka, vaalennusaineilla jopa 7 astetta vaaleampi lopputulos. Väri sisältää runsaasti luonnosta johdettuja raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja elvyttävät hiuksesi.

 

Värillä on PETA:n “Cruelty Free” hyväksyntä.COLOR.ME ei sisällä PPD:tä (sisältää sen johdannaisia, joten PPD yliherkkyystapauksissa kannattaa konsultoida silti lääkäriä).

 

Oman terveyden sekä ympäristön kemikaalikuormituksen vuoksi yritykseni tulee tarjoamaan lähi-tulevaisuudessa erityispalveluna luonnollisia kasvivärejä. Minulle kauneudenhoitoalan ammattilaisena erittäin tärkeä ja läheinen asia joka mahdollistaa myös oman työni jatkuvuuden.

Kampaukset

Varaa itsellesi aika tarpeittesi mukaan pikakampaukseen, juhlakampaukseen, teemakampauksiin tai unelmiesi päivään morsiamena, sulhasena, kaasona tai muuna hääseurueen vieraana. Kokenut, luova ja vahva ammattilainen palveluksessasi jolla kampausten tekeminen on suuri intohimo!

 

Yrityksessäni on käytössä Hot Tools CurlBar Set, loistava kampauksien työkalu, sisältäen neljä vaihdettavaa kiharruspäätä: 19, 25, 32 ja 38 mm jolloin hiustesi pituudesta riippumatta pystyn loihtimaan upean kampauspohjan tai valoittavan vapaan kiharapilven hetkessä.

 

CurlBar:ssa on Hot Toolsin ainutlaatuiset ominaisuudet, 24k Gold –pinnoite, Pulse Technology, joka pitää raudan tasaisesti kuumana sekä digitaalinen lämpötilansäätö 160C – 230C välillä.

Ripsien & Kulmien
kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien käsittelyillä luot huolitellun, kestävän meikin. Korosta persoonasi parhaita puolia, ylläpidä raikas ja luonnollinen olemus! Voit valita turvallisen ripsien ja kulmien kestovärjäyksen. Värivaihtoehtoja on useita joten löydämme varmasti sinulle parhaiten sopivimmat sävyt. Tämän käsittelyn voit uusia kuukausittain jolloin voit nauttia huolettomasta rennosta tyylistäsi joka päivä!

Meikkaukset

Varaa itsellesi aika nopeaan pikafreesaukseen päiväsi piristykseksi esim silmämeikki, kulmat tai huulimeikki, klassinen, tyylikäs päivämeikki tai rohkea, enemmän puhutteleva iltameikki. Tarpeistasi riippuen käytössäsi on myös meikinopastuspalvelut arki sekä juhlameikkiin. Kartoitamme kasvojen ihotyypin, käymme läpi ihonhoidon perusteet sekä valitsemme sinulle oikeat värisävyt sekä tuotteet kotikäyttöön sinun tarpeesi sekä toiveittesi mukaisesti.

 

Yritykseni palveluissa turvallinen, luotettava, upea Jane Iredale-mineraalimeikkisarja joka valmistetaan korkealaatuisista, farmakologisen tason puhtaista mineraaleista sekä aidoista, luonnosta saatavista ainesosista ilman haitallisia sidos ja täyteaineita kuten talkkia, nailonia, akryylia tai mineraaliöljyjä, testaamatta tuotteita eläinkokein. Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä säilöntäaineita kuten parabeeneja eikä niissä käytetä nanotekniikkaa. Meikin hoitavuus perustuu farmakologisen tason mineraaleihin, kuten titaanioksidiin sekä sinkkioksidiin. Uusina raaka-aineina käytettävät, merestä saatavat mineraalit sekä Omega3 rasvahappo pitävät yllä ihon kosteustasapainoa.

 

Tuotteet valmistetaan ympäristöä kunnioittaen ja ne ovat kierrätettäviä. Pahvipakkaukset sekä niissä oleva painomuste ovat biohajoavia. Jane Iredale on laadukas ja hoitava, ihohuokosia tukkimaton mineraalimeikki ihosi päivittäiseen suojaukseen sekä hoitoon. Jane Iredale on PETA:n jäsen ja Leaping Bunny:n sertifioima meikkisarja.

 

Plastiikkakirurgit ja ihotautilääkärit suosittelevat Jane Iredale sarjaa koska tuotteet ovat erityisesti kehitetty peittämään ihon ongelmia, ilman bakteereja kasvattavia ainesosia. Jane Iredale meikkisarja löytyy myös Allergia ja Astmaliiton portaalista. Jane Iredale vakuuttaa toimivuudellaan, käytössä myös Kaupunginteatterissa, Kansallisteatterissa sekä teatteriväen lisäksi TV-kuvauksissa.

 

Jane Iredale -parasta ihollesi terveyttäsi ja ihoasi kunnioittaen. Meikkipohjissa on luonnollinen, upea peitto eikä ne tahraa tai valu juonteisiin.

 

Peitepohjien suojakerroin on SPF20. (Joissakin sävyissäSPF15)Ne ovat hypoallergeenisia, tukkimatta ihohuokosia. Meikkivoide, puuteri, peiteväri sekä aurinkosuoja kaikki samassa tuotteessa. Värivalikoima on huikea ja jokaiselle löytyy sopiva sävy. Jane Iredale hoitaa ihoa, hylkii hyvin vettä ja upea hehku ihotyypistäsi riippumatta!

Kestopigmentointi/
mikropigmentointi

Yritykseni palvelutarjonnasta löytyy tällä hetkellä klassinen silmänrajaus sekä huultenrajaus mikropigmentoinnit.

 

Mikropigmentoinnin ajatuksena on helpottaa arkeasi, luoda huoliteltu, edustava ulkonäkö turvallisesti sekä hygieenisesti. Ratkaisu tilanteisiin jolloin koet meikkaamisen hankalaksi(ikänäkö) olet allerginen kosmetiikkasarjojen meikkituotteille, harrastat aktiivisesti paljon liikuntaa tai haluat vain helpottaa päivittäisiä arkirutiinejasi.

 

Huolellinen suunnitelma takaa luonnollisen lopputuloksen. Ennen varsinaista pigmentointia tutustut pigmentoinnin ennen/jälkeen infoon, hyväksyt käytettävän värin sekä ’esipiirroksen’ ennen toimenpidettä luonnolliseen lopputulokseen josta on iloa sinulle 1-3 vuodeksi ihotyypistäsi riippuen. Kuivaihoisella mikropigmentointi on yleensä paremmin pysyvä verrattuna rasvaiseen ihotyyppiin.

 

Mikropigmentoinnissa käytetään steriilipakattuja kertakäyttöisiä neuloja ja biologisia mikrovärejä. Värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen. Ennen toimenpidettä hoitoalue puudutetaan pintapuudutevoiteella ja toimenpiteen aikana puudutetta lisätään yksilöllisen tarpeen mukaan. Toimenpide ei satu samalla tavalla kuin perinteinen tatuointi, pigmentoinnin kohdistuessa ihon ylempiin kerroksiin. Käsittely ei yleensä ole erityisen kivulias, koska puudutusaineen vuoksi mutta saattaa kuitenkin nipistellä ja kutittaa.

Milloin Mikropigmentointia ei tehdä?

Mikropigmentointia ei tehdä seuraavissa tapauksissa: olet raskaana, kuukautisten aikana, 3-kuukautta synnytyksen jälkeen, imetyksen aikana, kroonisten sairauksien yhteydessä kuten munuaissairaus, diabetes,syöpä, sydänsairaus, rytmihäiriöt (vain kirjallisella erikoislääkärin luvalla) Verenohennuslääkkeet, verenvuototauti, ruusufinni, hemagioma tai syntymämerkki, akne tulehtunut iho tai ihottuma estävät myös pigmentoinnin..

Mikropigmentointia ei tehdö myöskään mikäli sinulla on viruksen tai bakteerin aiheuttama infektio kuten flunssa, hepatiitti B, AIDS, tuberkuloosi, herpes, sinulla on alle 2kk kulmien laser käsittelystä, alle 1,5v sädehoidoista, lääkekuuri tai jatkuva lääkehoito.

 

Huomioitavaa on, mikäli sinulla on penicilliiniä sisältävä lääkitys tämä saattaa vaikeuttaa pigmentin tarttumista ihoon.

 

Mikäli sinulla on huulitäytteitä/kollageenia voit ottaa pigmentoinnin 1/2 vuoden jälkeen. Huulipigmentointia ei suositella rohtuneille huulille eikä pigmentointia hyvin ryppyiselle iholle.

 

Silmärajauspigmentointia ei tehdä 3D ripsipidennysasiakkaalle.

Ennen mikropigmentointia

Älä värjää kulmia tai silmiä kestovärillä 2-3 päivään, älä valkaise kosmeettisesti, älä vahaa 2-3 päivään, vältä kahvin juomista 6-7 tuntia ennen pigmentointia, älä nauti alkoholia tai muita huumausaineita, mikäli olet piilolinssikäyttäjä ole käyttämättä piilolinssejä 1-2viikkoa ennen pigmentointia sekä 1 viikon ajan pigmentoinnin jälkeen. Tarvittaessa voit ottaa buranan tai vastaavan kipulääkkeen sekä yrittää vain rentoutua.

Mikropigmentoinnin jälkeen

Vältä rasvaisten voiteiden, ripsivärin ja huulipunan käyttöä käsitellyillä alueilla 4-5 päivää, älä ota aurinkoa tai solariumia 8-10 päivään (UV-säteily voi muuttaa väri sävyä), vältä kovaa urheilua tai liikuntaa missä hikoilet 4-5 päivää, ei saunaa 28 päivään ei uimista 14 päivään (tulehtumisen vaara).

 

Älä raavi tai irrota pigmentoinnin jälkeen syntyvää rupea.

Pigmentoinnin jälkeen kotona

Saat aina mukaasi käsittelyn jälkeen oman hoitovoiteen, käytä tarvittessa vettä ja peruskosteusvoidetta.

 

Huomioi että pigmentoinnin tulos näyttää 5-7 päivän ajan tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ”hilseilee”, kuolleen ihosolukon mukana.

 

Silmänrajausten yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta, joka kestää päivästä kahteen, voit vähentää turvotusta ensimmäisinä päivinä hautomalla luomia kylmällä ja kuivalla (esim. kylmämaski) 2-3 kertaa päivässä enintään 5 minuuttia kerrallaan.

 

Huulien pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla.
Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi Zoviraksia tai muuta vastaavaa voidetta.

 

Micropigmentoinnin jälkeen verenluovutus on kiellettyä 4 kk ajan.

 

Näitä ohjeita noudattamalla on ihon paraneminen nopeampaa, vältät mahdolliset infektiot ja lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen. Ongelmien tai kysymysten ilmaantuessa älä epäröi ottaa yhteyttä!

Lisätietoa orgaanisista väreistä

Orgaaniset värit eivät sisällä rautaoksideja, metalleja eikä myöskään nikkeliä tai säilöntäaineita.

 

Orgaaninen ei tarkoita luonnonmukaista, luonnosta saatuja raaka-aineita, orgaaninen on pigmenttien kemiallinen koostumus. Kaikki käytössäni olevat orgaaniset pigmentit on tuotettu synteettisesti puhtaasti, parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

Microblading

Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pysyvät kulmat, palveluksessasi on SharpBrows Light Microblading 3.0 sertifikoitu microblading ammattilainen.

 

Kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat yksilölliset kasvonpiirteesi sekä persoonasi huomioiden. Toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja tai korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa. Väripigmenttiä raavitaan ihosi pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin terällä, jossa on useita pieniä neuloja. Varsinaiseen microblading käsittelyyn kuuluu kaksi käyntikertaa, ensimmäselle kerralle varataan kaksi tuntia ja vahvistuskäynnille tunti aikaa.

 

Lopputuloksen kesto on yksilöllinen mutta yleensä tarvitset ns. ’touch up’-käsittelyn vuoden kuluttua ensimmäisestä käsittelystä koska pigmentti ei mene syvälle ihoon kuin konepigmentoinnissa.

 

Kokemuksen mukaan kuivaihoisella, ohuella iholla lopputulos kestää hieman paremmin verrattuna rasvaiseen ihotyyppiin. Elintavat, ihonhoito tottumukset sekä jälkihoito toimenpiteet vaikuttavat oleellisesti kulmiesi pysyvyyteen.

 

Kulmien muodon suunnittelu ja värinvalinta tehdään aina yhdessä kanssasi muoto-oppisääntöjä noudattaen ja olisi suositeltavaa tavata sinut omassa kulmameikissäsi ennen toimenpidettä parhaan, luonnollisen, persoonasi huomioivan lopputuloksen takaamiseksi.

Ensimmäiset viillot tehdään microbladingissa ilman puudutusta, tämä saattaa tuntua epämiellyttävältä (varmistetaan ettei puudutteen aiheuttama mahdollinen lihasten rentoutuminen vaikuta kulmien symmetrisyyteen).

Ensimmäisen kierroksen jälkeen käytetään pintapuudutetta joten varmistathan ettet ole allerginen puuduteaineelle.

Muutamien lääkkeiden käyttöä ei ole suositeltavaa käyttää 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet. Suosittelen välttämään lääkkeitä joilla on voimakas vaikutus kehoosi sekä alkoholia. Tuotteita jotka sisältävät Retin-A (tretinoiinia) sekä A-vitamiinia sisältävät tuotteet tulisi välttää kulmien alueella 4 viikkoa ennen toimenpidettä. Vältä myös tuotteita jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suositeltavaa olisi lopettaa anti-aging tuotteiden käyttö kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen tulemista.

 

Esteitä microblading kulmakäsittelylle ovat raskaus, Roaccutan (viimeisimmästä hoidosta täytyy olla 12 kuukautta), HIV, verenohennuslääkkeet, diabetes, vahva verenpainelääkitys, verenvuototauti,syöpä (viimeisimmästä hoidosta yli 12kk) puudutusaineallergia sekä luomet joiden päälle ei voi pigmentointia tehdä.

 

Microbladingin jälkeen muistathan välttää aurinkoa, saunomista sekä voimakasta hikoilua, solariumia tai kulmien kestovärjäystä. Huolehdithan ettet vahingossa raavi tai revi kulmiin muodostuvaa rupea irti.

 

Yhteistyössä SharpBrows kanssa 100% puhtaat, luonnolliset pigmentit.

ALLE 16-VUOTIAIDEN ASIAKKAIDEN hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) suosituksen mukaan alle 16-vuotiaiden /ripsiä/kulmia ei suositella värjättäväksi heiltä kielletyillä K-16 merkinnällä varustetuilla väriaineilla, edes vanhempien luvalla. Käyttöohjeiden huolellinen noudattaminen takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

Värianalyysi, tyylianalyysi,
Stylisti kotiin

Tuntuuko hankalalta pukeutua arjessa eikä kaapissasi ole ikinä mitään sopivaa päälle pantavaa?

 

Tulen apuusi stylistipalveluna, käymme yhdessä läpi vaatekaappisi sisällön tarkoituksena luoda sinulle oma, kattava peruspuvusto, jota voi täydentää aina muutamalla vaatekappaleella tai asusteella per sesonki.

Kaikki liian pienet, liian isot, nuhjuiset tai muuten vain käyttämättä jääneet vaatteet lajitellaan kokonaan pois ja kokoamme sinulle tärkeistä perusvaatteista listan.

 

Yksilöllisesti jokaisen omat perusvaatteet määräytyvät juuri omien tarpeiden mukaisesti, osittain sinulla saattaa olla jo perusvaatteet kaapissasi ja listan avulla sinun on helppo täydentää puuttuvia vaatekappaleita. Perusvaatteiden on erittäin tärkeää olla laadukkaita ja ajattomia kestääkseen käyttöä vuosikausia ja siksi itse olet valmis satsaamaan niihin hieman enemmän.

 

Kartoitamme luonnollisesti vartalosi mittasuhteet, tyylisi sekä juuri sinun omia värejäsi korostavat parhaimmat vaatevärit, sinua pukevimmat hiusvärit sekä omia luonnollisia värejäsi korostavat meikkivärit.

Helppoa ja ihanaa! Ota rohkeasti yhteyttä!

Helsinki, Espoo, Vantaa

  • 3h stylistipalvelu-paketti kotiin 300€
  • Lisätunnit 80€/h
  • Muualle Suomeen lisäksi matkakulut.

Värianalyysi
80€
Kartoitus omiin parhaimpiin väreihin, hiusten, vaatteiden sekä meikin suhteen, 1h
Tyylianalyysi
150€
Vartalon mittasuhteet, tyyli sekä värianalyysi, 2h