KOHTI EKOKAMPAAJAN TUTKINTOA

Ekologisia hiustenhoitoja

Omakohtainen herkistyminen ja pitkäaikaisen uran päättyminen kampaamossa käytettäville kemikaaleille, lasteni moninaiset allergiat sekä yliherkkyydet ohjasivat itseni miettimään vaihtoehtoja perinteisten hiustenhoitopalvelujen rinnalle.

Innoissani olen kohdannut monia huikeita persoonia aloittaessani ekokampaaja opinnot syksyllä 2018 Prakticumissa, Helsingin Arabianrannassa. Meitä kaikkia kampaajia yhdistää rakkaus ihmisiin, kauneuteen, kestävään kehitykseen sekä ympäristöarvojen kunnioittamiseen. Ihmiseen kokonaisuutena, psyykkinen, fyysinen sekä emotionaalinen harmonia jota toivomme käsiemme kautta välittävän teille ihanat asiakkaat.

Olemme tutustuneet syksyn aikana ekologisiin, luonnollisiin hiustenhoito menetelmiin joista ohessa enemmän. Herättävää, puhuttelevaa faktaa luonnonmukaisista, kokonaisvaltaisista hoidoista joista voi olla vain innoissaan!

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Kosketusterapia, tuhansia vuosia vanha, kokonaisvaltainen  hoitomuoto.

Hieronnassa läpikäydään hartiat, niska, olkavarret sekä pään akupisteet korvien heijastepisteiden lisäksi jolloin saavutetaan fyysinen, psyykkinen sekä emotionaalinen rento olotila. Lihakset rentoutuvat, jännitykset poistuvat, ajatukset selkeytyvät hoitomuodon ollessa todellinen kiireisen, stressaantuneen sielun hoitomuoto.

Perinteinen intialainen päähieronta suosii parantavien öljyjen käyttöä niiden sisältämien vitamiinien, mineraalien sekä rasvahappojen vuoksi mutta hieronta voidaan toteuttaa myös ilman öljyjä.

 

SAVIHOIDOT

’Kun ihminen nostaa saven ylös kylmästä ja pimeästä maakuopasta, hän käyttää joitakin voimiaan tähän mineraaliaineeseen. Hän nostaa saven ylös pimeyden voimien alaisuudesta ja luovuttaa sen ilman ja valon voimille. Savi palkitsee tämän rakastavan teon vuolaasti  ja luovuttaa ihmisen käyttöön kaikki elinvoimaa kohottavat ominaisuutensa’.

-Dr Giuseppe Ferrafo-

Savihoitoja on käytetty terapeuttisissa hoidoissa jo yli 3000 vuoden ajan mutta kestävän kehityksen myötä luonnolliset hoitomenetelmät ovat alkaneet kiinnostaa yhä enemmän nykypäivän kuluttajia. Ekokampaajan ja ekokosmetologin käsittelyssä savea käytetään puhdistamiseen, kemikaalijäämien poistamiseen, mineraalien sekä hivenaineiden lisäämiseen hiusten, hiuspohjan ja ihon hyvinvoinnin tueksi. Ekokampaaja ja ekokosmetologi käyttää hoidoissaan puhtaita, useita savilaatuja jotka tislattuun veteen sekoitettuna ovat säilöntäaineettomia, turvallisia hoitotuotteita. Savihoitoja hiusnaamioina voit ottaa jopa kerran kuukaudessa!

 

MERILEVÄ eli karrageenihoidot

Merilevä sisältää yli mm. 20 aminohappoa, vitamiineja B2, B3, B5, B6, B9, C, K, E, hivenaineita; kalsiumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, fosforia, natriumia, ja sinkkiä.

Merilevä on tehokas hiusten puhdistaja mutta myös tehokas hiusten kosteuttaja erityisesti vaaleille, kuiville, käsitellyille hiuksille.

 

TURVEHOIDOT

Terapeuttinen turve hiushoitoihin, hiuspohjan hoitoihin sekä kasvonaamioihin. Turve puhdistaa ja sitä voi käyttää kuuriluonteisesti psoriaksen hoitoon sekä hilseilevän päänahan hoitoon. Turve on loistava hiusten kosteuttaja aminohappopitoisuutensa vuoksi. Turve tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa toimien kehoa puhdistavana hoitomuotona. Mineraalirikas ja hivenainerikas luonnontuote!

Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.